Vendégeink mondták rólunk: "Tiszta étterem, kedves kiszolgálás!" Oldalsó kisterem
Vendégeink mondták: " Az ételek mennyiségével nagyon meg vagyok elégedve!"
Homlokzati fotó
Pinceszint teke pályával
Wellness részleg
Esküvőre készülve
Esküvői teríték levendula színben...
Nagy termünk várja vendégeit
Csillogó konyhánk
Kétágyas szoba
Első vendégterünk

Szeretettel köszöntjük a Belvárdi Fogadóban!

Családi vállalkozásban üzemelő fogadónk helyén működött a Csabagyöngye vendéglő, amely több mint fél évszázados működés után, 2010-ben bezárt.

Mi azonban szerettük volna megmenteni ezt a kedves helyet, egyrészt érzelmi okok miatt, mert kötődünk a környékhez, másrészt azért, mert úgy gondoljuk, hogy vidéken, messze a nagyvárosok nyüzsgő belvárosaitól is szükség van jó éttermekre.

Elkötelezettek vagyunk a magyar konyha, és a térség ízei iránt, így kínálatunk javát jól ismert ételek alkotják. Különös gondot és figyelmet fordítunk arra, hogy ételeinket kiváló és friss alapanyagokból készítsük, a legmodernebb konyhatechnológia segítségével.

Az új eljárások és eszközök használatával a magyaros fogásokat a modern és egészséges táplálkozás szempontjainak megfelelően készíthetjük el, az ételek hagyományos értékeit megtartva.

Fogadónk része még egy kis wellness-panzió, valamint a különálló pinceszint, ahol automata tekepálya is várja látogatóinkat. Reméljük, valamikor ezek egyikében is vendégül láthatjuk önt!

Érezze jól magát nálunk!

Kínálatunkból..
Éttermünk finom ételekkel és barátságos kiszolgálással várja
Kedves Vendégeit a hét minden napján.